ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


Μία νέα ομάδα στο facebook άνοιξε τις πύλες της και θα φιλοξενεί παλιές φωτογραφίες από τον Κοσμά.

https://www.facebook.com/groups/1149381891800966/

Παράλληλα δίνει απλόχερα την δυνατότητα σε όσους διαθέτουν ανάλογο υλικό στα σεντούκια τους, να το μοιραστούν ...για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο των διαχειριστών:
«Αγαπητοί φίλοι και μέλη, ο σκοπός αυτής της ομάδας είναι η ανάδειξη της ομορφιάς του Κοσμά μέσα από τις φωτογραφικές αναμνήσεις του παρελθόντος. Μία ανάδειξη που θα επιτευχθεί από την δική μας αγάπη για το χωριό, άλλωστε οι περισσότεροι έχουμε φυλάξει τέτοιους θησαυρούς στο σπίτι μας.

Για να αποκτήσει η νέα μας ομάδα παλμό χρειαζόμαστε τη συνδρομή σας. Αφενός με το μοίρασμα των δικών σας φωτογραφικών αναμνήσεων, αφετέρου με την ενημέρωση των φίλων σας και την προσθήκη νέων μελών που θα βοηθήσουν την ομάδα να αναπτυχθεί.

Ο καθένας μπορεί να προσθέσει μέλη και φωτογραφίες στην ομάδα, ωστόσο για να έχουμε μία όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία, πρέπει να θεσπιστούν κάποιοι κανόνες. Έτσι λοιπόν προτείνουμε σε κάθε δημοσίευση να υπάρχει έστω και μία μικρή λεζάντα ως σχόλιο ή περιγραφή της εικόνας που βλέπουμε, καθώς αυτά τα ντοκουμέντα ελπίζουμε να υπάρχουν για πολύ καιρό για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Βωμολοχίες και πολιτικές αναφορές δεν θα γίνονται δεκτές, καθώς δεν συνάδουν με το αντικείμενο της ομάδας, ενώ μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε.

Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρούν διπλές φωτογραφίες ή πολιτικά σχόλια που δεν σχετίζονται με το θέμα της ομάδας.

Καλή απόλαυση!»


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ: ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ

INSTAGRAM FEED

@kosmasarcadia