Ευχαριστίες για τον 1ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα


Ο Κοσμάς έβαλε και αυτός στο καλεντάρι του ένα δρομικό event το οποίο στέφθηκε με επιτυχία και θα έχει και συνέχεια.

Το ευχαριστώ του σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του 1ου Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα απευθύνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά και μέλος της οργανωτικής επιτροπής Παναγιώτης Σταθούσης.

Με δήλωσή του σημειώνει τα εξής:
Το όραμα για την διοργάνωση ενός «Δρόμου» στον Κοσμά έγινε πραγματικότητα με την διοργάνωση του 1ου Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα, φέρνοντας το όμορφο χωριό μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Επ' ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους τον εμπνευστή και διοργανωτή του αγώνα Παύλο Γορανίτη, τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο, την δημοτική σύμβουλο και διοργανώτρια Μαρία Παπαβασιλείου, τον αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Δημήτρη Τρούμπα, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας Δημήτρη Κολινιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Μάνο, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζοβάνη του Εμμανουήλ, την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου που έθεσε υπό την αιγίδα της τον αγώνα.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου την οποία ευχαριστώ θερμά, καθώς επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, την Ιατρική μέριμνα και τον Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα και στους δεκάδες εθελοντές που χωρίς αυτούς η διεξαγωγή του δεν θα ήταν δυνατή. Ευχαριστώ τον Α.Π.Σ. Καλλισθένη Δήμου Ευρώτα για την στήριξή του. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην χρυσή Ολυμπιονίκη της Αθήνας Αθανασία Τσουμελέκα για την τιμή που μας έκανε να αγωνιστεί και την ευγενική προσφορά του μεταλλίου της (πρώτη γυναίκα στα 29 χλμ.) στην κοινότητα.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στους χορηγούς τους οποίους ευχαριστώ για την προσφορά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον χορηγό επικοινωνίας leonidion.gr και τον Κωνσταντίνο Τρανά για την προβολή και κάλυψη του αγώνα και το πολύ καλό υλικό που συγκέντρωσε από αυτόν.

Οι χορηγοί του αγώνα:
ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Παραγωγός μελιού)
ΝΙΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τυποποίηση Ελιών)
ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Σούπερ Μάρκετ Βρονταμά)
ΜΑΓΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Χωματουργικές Εργασίες)
ΡΟΥΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Κάβα ποτών, Μολάοι Λακωνίας)
ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ


INSTAGRAM FEED

@kosmasarcadia