ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑ



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, το Τοπικό Συμβούλιο Κοσμά, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας  με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού και με τη φιλική συμμετοχή της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου  διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου Πάρνωνα, το  Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ.

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου Πάρνωνα στον πανέμορφο Κοσμά, συνεχίζουμε και φέτος. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα 29 χλμ σε χωμάτινο δρόμο με καταπληκτική φυσική ομορφιά και έναν αγώνα 6χλμ με την ονομασία «Ο δρόμος του Μαγγουριά» σε άσφαλτο. Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει ο «Παιδικός γύρος Κοσμά» 1.000μ

Η βοήθεια των εθελοντών σε προηγούμενους αγώνες ήταν πολύ μεγάλη και συνετέλεσε στην επιτυχημένη διεξαγωγή τους. Καλούμε λοιπόν και φέτος, όσους έχουν διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Ας βάλουμε τα δυνατά μας για μια καλή διοργάνωση και για να μείνουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης & στο τηλέφωνο 2757360230.

INSTAGRAM FEED

@kosmasarcadia