Τουριστικό Portal ετοιμάζει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας


Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης της Νότιας Κυνουρίας και της πιο οργανωμένης προβολής του τόπου, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά με γοργά βήματα τη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο για όλο τον Δήμο. Η προσπάθεια αυτή είναι πολύ σημαντική για την τουριστική προβολή της περιοχής, την αύξηση των επισκεπτών με πληρέστερη ενημέρωση και την διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να μάθουν για τον τόπο και να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους για μια ενδεχόμενη επίσκεψή τους, όλες τις μέρες του χρόνου.

Η Τουριστική αυτή Πύλη πρέπει να εμπλουτιστεί με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος που αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες να δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να μπουν στην Τουριστική Πύλη εντελώς δωρεάν έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για το κάθε κατάστημα.

Τα στοιχεία που θα πρέπει, με δική σας ευθύνη, να παρουσιάσετε - παραδώσετε θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.

Τα κείμενα - δεδομένα θα πρέπει να είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Αποστολή στην διεύθυνση:
agolegos@notiakynouria.gov.gr
Άρης Γολεγός
Τηλ: 2757360228

Για περισσότερες πληροφορίες :
Θεόδωρος Ευσταθίου (6936-922189)



- Να σημειώσουμε πως το Τουριστικό Portal του Κοσμά είναι ήδη έτοιμο και μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί στην διεύθυνση kosmasarcadia.gr, ενώ παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται και για τα τεκταινόμενα της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται όλες οι επιχειρήσεις του χωριού, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην ενότητα «Επαγγελματίες», αλλά και κατηγοριοποιημένες (Διαμονή, Φαγητό, Καφές-Γλυκό, Καταστήματα).

Πρόθεση μας είναι να προχωρήσουμε και σε λεπτομερέστερη προβολή των επιχειρήσεων του χωριού, κάτι για το οποίο θα υπάρξει ενημέρωση στο άμεσο μέλλον...


INSTAGRAM FEED

@kosmasarcadia