Γλεντάει ο Κοσμάς και φέτος το δεκαπενταύγουστο


Γιορτάζεται και φέτος το δεκαπενταύγουστο η Κοίμηση της Θεοτόκου στον Κοσμά Αρκαδίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, με εκκλησιασμό των πιστών στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και μεγάλο πανηγύρι με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς στην Πλατεία του χωριού.
Στις 15 Αυγούστου γιορτάζει και το διάσημο Μοναστήρι της Έλωνας με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, και πολύς είναι ο κόσμος που περπατά αρκετά χιλιόμετρα για να φθάσει στην Ιερά Μονή, τηρώντας τα τάματα προς την μεγαλόχαρη.
Η φετινή γιορτή είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής, 16 Αυγούστου 2015. Λαϊκά, δημοτικά και νησιώτικα τα ακούσματα σε ένα όμορφο, φιλόξενο και δροσερό περιβάλλον. Σας καλούμε να διασκεδάσετε και να χορέψετε με την ψυχή σας, στον γραφικό και ειδυλλιακό Κοσμά. 
Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι Διονύσης Διονυσόπουλος (μπουζούκι), Μίλτος Χρυσανθίδης (κιθάρα).Μαριάνθη Λιουδάκη (τραγουδι), Νίκος Ζάρκος (κλαρίνο), Σωτήρης Μαργώνης (βιολί). Τάκης Χρόνης (τραγούδι-μπουζούκι), Δημήτρης Κοντογιάννης (τραγούδι). 

Μαζί τους θα είναι και ο Χορευτικός Σύλλογος Νέων Κοσμά με παραδοσιακούς χορούς.



Πως θα φθάσετε στον Κοσμά;

INSTAGRAM FEED

@kosmasarcadia